Stichting Vrienden van de Stuif-Stuif

Stichting Vrienden van de Stuif-Stuif is opgericht in 2008 door vrijwilligers van de Stuif-Stuif en andere betrokkenen. Deze onafhankelijke stichting is opgericht om de Stuif-Stuif te kunnen verbeteren door diverse structurele investeringen mogelijk te maken.

Diverse materialen van de Stuif-Stuif, zoals knutseltafels, podiumdelen en overhanghekken, hebben een levensduur van vele jaren. Als onderdeel van het welzijnswerk is de Stuif-Stuif echter afhankelijk van jaarlijkse budgetten. Hierdoor wordt het moeilijk om de vaste materialen te vervangen.

Stichting Vrienden van de Stuif-Stuif biedt uitkomst door middels diverse activiteiten geld in te zamelen om dergelijke zaken aan te schaffen.

In overleg met de werkgroep (coördinatoren) van de Stuif-Stuif worden materialen aangeschaft. Deze materialen blijven eigendom van de Vrienden van de Stuif-Stuif, waardoor het mogelijk is om deze spullen te verhuren op het moment dat ze niet worden gebruikt voor de Stuif-Stuif. Op die manier kunnen de aangeschafte materialen helpen om verdere doelstellingen te behalen.