Informatie

De Stuif-Stuif is Haarlems grootste en meest toegankelijke kinder-vakantie-evenement voor kinderen van 4 t/m 12 jaar in de laatste weken van de zomervakantie.

  • Op werkdagen van 10.00 – 16.00 uur
  • Van maandag 21 augustus t/m vrijdag 1 september 2023, dit zijn de laatste twee weken van de zomervakantie.
  • Telefoon:
  • E-mail: werkgroep@stuifstuif.nl

Toegangskaarten

Een basiskaartje kost €6,-. Daarvoor krijg je toegang tot de Stuif-Stuif en twee funmunten. Dat is genoeg voor de hele dag sporten, spelen en knutselen. Bovendien krijg je een glas limonade en ook het broodje bakken kun je met dit kaartje al doen. Ouders / begeleiders betalen ook €6,- entree en krijgen met dit kaartje bij de bar een kop koffie of thee.

Op vertoon van een Haarlempas, of Zandvoortpas krijg je voor €3,- toegang plus 2 funmunten. Een begeleider krijgt voor €3,- toegang en een kop koffie/thee.

Bij sommige activiteiten hebben we een beperkt aantal plaatsen, of leuke extraatjes beschikbaar. Hiervoor heb je en funmunt nodig. Twee funmunten krijg je al bij binnenkomst. Extra funmunten zijn per stuk verkrijgbaar voor €1,- per stuk.

Met funmunten kan onder andere Bingo worden gespeeld, en kunnen de kook-activiteiten gevolgd worden.

Een Strippenkaart voor 5 keer een basiskaartje kost zonder een Haarlempas, of Zandvoortpas €24,- en met een Haarlempas, of Zandvoortpas €12,-. Daarvoor krijg je per keer ook twee funmunten.

Strippenkaarten zijn te verdelen over meerdere kinderen, of meerdere dagen en is alleen geldig voor kinderen zonder begeleiders.

Kom je met een grote groep?

Vier je je verjaardag, heb je veel vrienden en vriendinnen, of kom je met een BSO? Dan hebben we een speciale groepskorting. Per 10 kinderen mag een begeleider gratis mee naar binnen. Wel is het dan natuurlijk de bedoeling dat jullie tegelijk komen.

Meehelpen?

De Stuif-Stuif draait volledig op vrijwilligers, komt u helpen?