Veel gestelde vragen

Voor wie is de Stuif-Stuif?
De Stuif-Stuif is een sport, spel en creatief evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Hier kunnen kinderen zich de hele dag lekker uitleven.

Wanneer is de Stuif-Stuif?
De Stuif-Stuif vindt ieder jaar de laatste twee weken van de zomervakantie (van de basisschool) plaats, dit jaar is dat maandag 21 augustus t/m vrijdag 1 september 2023. We zijn dan iedere werkdag open van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Kan ik mijn kind alleen laten?
Dat is uiteraard uw eigen keuze. Wel zien wij dat kinderen vanaf ongeveer 6 á 7 jaar oud prima zelfstandig over ons afgesloten terrein kunnen wandelen.
Kan uw kind zelfstandig over de Stuif wandelen, dan verzoeken wij u vriendelijk niet aanwezig te zijn op ons terrein. Voor iedere ouder die binnen is mogen wij een kind minder toelaten. Wij maken graag zoveel mogelijk kinderen gelukkig!

Kan mijn kind met jullie telefoon naar huis bellen?
Over het algemeen niet. Natuurlijk zijn er uitzonderlijke gevallen waarbij wij met onze telefoon u kunnen bellen. Uw kind moet wel zelf het telefoonnummer onthouden, dat doen wij niet.
TIP: Schrijf het telefoonnummer op het toegangsbandje van uw kind, zo is het nummer nooit kwijt.

Hoeveel kost de Stuif-Stuif?
Om de Stuif-Stuif voor iedereen toegankelijk te houden hanteren we twee tarieven:

Haarlempas houders betalen €3,- per kind en €3,- per begeleider (18+).
Niet Haarlempashouders betalen €6,- per kind en €6,- per begeleider (18+).

Kinderen krijgen een entreebandje en twee funmunten. Begeleiders krijgen een entreebandje en een kop koffie of thee.

Losse funmunten zijn ook te koop bij de kassa voor €1,- per stuk.

Wij verkopen ook strippenkaarten. Een strippenkaart kost €24,- voor niet-Haarlempas houders en €12,- voor  Haarlempas houders. Daarmee kunnen kinderen zonder begeleiders 5 keer naar binnen.

Groepen met 10 of meer kinderen kunnen per 10 kinderen 1 begeleider gratis mee naar binnen nemen. Deze krijgt ook gewoon een entreebandje en een kop koffie of thee bij de bar.

Wat moet mijn kind meenemen voor een dagje Stuif-Stuif?
Hoewel je op je entreebandje een glas limonade en een broodje (uit onze bakkerij) krijgt, is dat meestal niet voldoende om de dag door te komen. Wij raden daarom aan om altijd voldoende drinken en een lunchpakketje mee te nemen.
Bij de bar is er ook de mogelijkheid om iets te kopen. Wij weten echter niet van tevoren wat en hoe groot het assortiment is van de locatie die wij huren.

Ook raden wij aan een tasje mee te nemen om gemaakte kunstwerken mee naar huis te kunnen nemen. Schrijf daar wel eerst even de naam van het kind op, zodat we de eigenaar kunnen vinden bij vermissing van het tasje.

Kan mijn kind zijn/haar jas en/of tas ergens kwijt?
Wij hebben geen bewaakte garderobe, het is dan ook niet verplicht om je jas en/of tas ergens achter te laten. Wel is er een plaats waar uw kind de jas en/of tas op een centrale plek achter kan laten.

LET GOED OP! Wij zijn NIET aansprakelijk voor kwijtgeraken en/of beschadigen van uw eigendommen en de eigendommen van uw kind!

Kan ik ook van tevoren kaartjes kopen?
Ja, het is nu ook mogelijk kaarten te bestellen in onze webshop. Daarbij krijgt u zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Wij vragen u (of uw kind) deze mail te tonen bij de kassa. Daar krijgt iedereen een polsbandje om naar binnen te mogen.

Wat kan mijn kind doen met het entreebandje?
Met het entreebandje kan uw kind bijna alle activiteiten doen. Voor een paar (duurdere) activiteiten is een funmunt nodig, hiervan krijgt uw kind er drie bij binnenkomst.

Wat kan mijn kind doen met de funmunten?
De funmunten zijn voor een beperkt aantal (vaak duurdere) activiteiten. Deze activiteiten hebben altijd een bordje “FUNMUNT ACTIVITEIT” bij de kraam staan.

Kan ik extra funmunten kopen?
Jazeker, voor €1,- per stuk zijn extra funmunten bij te kopen. Deze munten zijn de hele Stuif-Stuif geldig.

Waar kan ik jullie vinden?
Wij zijn tijdens de draaidagen (maandag 21 augustus t/m vrijdag 1 september 2023, op werkdagen) te vinden op dit adres:
Olympia Haarlem Henk van Turnhoutsporthal Nol Houtkampsportpark Henk van Turnhoutpad 1, 2034 JL Haarlem.
Klik hier voor een volledige routebeschrijving.

Wie organiseert de Stuif-Stuif?
De Stuif-Stuif wordt georganiseert door een werkgroep onder onze eigen stichting: Stichting Stuif-Stuif. Deze werkgroep bedenkt alle activiteiten en voert de voorbereidingen daarvoor uit.
Wil je de werkgroep beter leren kennen? Klik dan hier en ontmoet de werkgroep!