In Memoriam ­Anne­-Mieke Gramberg

Afgelopen maandag bereikte ons het droevige bericht dat Anne­-Mieke is overleden.

JACO5718anne-mieke-klein

‘Geniet van alles’ was haar favoriete tekst. Anne-Mieke was al jaren ernstig ziek maar op de Stuif Stuif genoot zij, en wij met haar, met volle teugen. Zij runde in haar eentje de medewerkerskantine en deed dat geweldig. Kantinejuffrouw zou geen goede omschrijving voor haar zijn, nee, zij was absoluut ‘the Queen of the kitchen’ een moeder voor ons allemaal, zorgend voor ons natje en droogje en op zijn tijd een luisterend oor en goede raad. Door haar optimisme en doorzettingsvermogen was het moeilijk in te schatten hoe ziek zij echt was en toen zij vorig voorjaar weer het ziekenhuis in ging voor een chemokuur kon zij daarna tot haar grote opluchting toch nog een Stuif draaien. Dit voorjaar werd zij ingehaald door haar ziekte, de chemo werd gestopt en zij is vredig heengegaan. Wij verliezen in haar een fantastisch mens, een harde werker en een unieke persoonlijkheid met een eigen stijl. Anne­-Mieke, lieverd, wij vergeten je nooit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *